OBS den Biekûrf
Broeksestraat 4a
4269 VA Babyloniënbroek
(0416)351622

20 januari 2016

Nieuws uit het team

Beste wensen

HET TEAM VAN DEN BIEKÛRF WENST IEDEREEN EEN GEZOND EN GELUKKIG 2016!!!

ICT

Vlak voor de kerstvakantie hebben we nog vijf extra laptops aangeschaft. We hebben nu voldoende hardware om weer up to date te zijn.

Komende periode
Tot aan de carnavalsvakantie staan geen bijzonderheden gepland. In deze rustige weken worden de Cito toetsen in groep 1 t/m 8 afgenomen.
Na de carnavalsvakantie staat de bazaar gepland, nl. op vrijdag 18 maart! Noteert u deze datum alvast in uw agenda?

** ook alvast voor in uw agenda: i.v.m. het timmerdorp is de studiemiddag verplaatst van 2 juni naar 9 juni.

Verkeersquiz groep 7

Woensdag 13 januari mocht groep 7 meedoen met de voorrondes van de verkeersquiz. Het was een lastige quiz, maar we deden goed ons best. In totaal moesten we 30 vragen beantwoorden. In het spel mochten we 6 x een joker inzetten om een extra punt te krijgen.  Na 3 rondes stonden we op de 2e plek. Dat was dus spannend voor de laatste 3 rondes. We hebben super goed ons best gedaan. Bij de laatste vraag bleken er nog 3 scholen kans te maken op de winst. De laatste vraag moest Joris beantwoorden. Hij had ook nog een joker over. Hij had hem goed. Uiteindelijk zorgde dat er voor dat wij GEWONNEN hebben! Over een aantal weken worden we uitgenodigd voor de finale. Spannend dus.

Strips en/of tijdschriften
Mocht u, uw familie of misschien uw buren oude strips hebben die niet meer gebruikt worden, dan is de school daar erg blij mee! Kinderen vinden het heerlijk om zo af en toe eens een leuke stripof een leuk interview of kort verhaaltje te lezen. U kunt deze inleveren bij de leerkrachten. Alvast bedankt!

Interview voor “Zo doen wij het”.

Hieronder een vraag voor u als ouder:

Wellicht kent u inmiddels de graag gelezen rubriek ‘Zo doen wij het’ die elke dinsdag in het Brabants Dagblad (&Katern Hart & Ziel) verschijnt en over opvoeding gaat. In deze rubriek komen gezinnen aan het woord over onderwerpen als huisregels, huiswerk, vrije tijd, kleding, gezondheid, sport, verwachtingen, enz. Het is een positieve, ongedwongen rubriek met veel herkenbaarheid richting de lezers en andere ouders.

Zou u het leuk vinden om met uw gezin met opgroeiende kinderen (van 4 tot 18 jaar) aan dit artikel mee te werken? Dan kom ik heel graag interviewen. Het hele gezin praat gezellig mee en komt ook op de foto.

Het mogen traditionele gezinnen zijn, maar ook samengestelde gezinnen. Of gezinnen met één ouder. Of gezinnen met een niet-Nederlandse achtergrond. Of gezinnen met een kind (of meerdere) die net iets moeilijker leren. Elk gezin heeft een eigen verhaal en is uniek. Ik vind het fijn om dit op een inspirerende manier op papier te mogen zetten voor een aansprekend artikel.

Wanneer u dit wel wat lijkt, kunt u contact opnemen met Jeanette van Haasen.
T 013-4679395
spirit3@tele2.nl
www.jhtekstproducties.nl

Agenda

25 januari – 6 februari afname Cito toetsen gr 1 t/m 8
1 februari maandopening OB

Aanwezigheid

Petra:
Juf Petra is aanwezig op dinsdagmiddag en donderdag ochtend.

Sanne:
Juf Sanne is afwisselend aanwezig op school. 

Jarig

Op vrijdag 22 januari is Joris jarig!

…van harte gefeliciteerd namens ons allemaal!

Klasse(n)-nieuws

Klik hiervoor het nieuws van de onderbouw.

Klik hiervoor het nieuws van de bovenbouw.

Het volgende Gegons verschijnt op…

woensdag 3 februari
Facebook
Facebook
Website
Website
Copyright © *|2015|* *|LIST:COMPANY|*, All rights reserved.
*|IFNOT:ARCHIVE_PAGE|* *|LIST:DESCRIPTION|*

Ons adres is:
*|HTML:LIST_ADDRESS_HTML|* *|END:IF|*
www.denbiekurf.nl
info@denbiekurf.nl
schrijf mij uit van deze lijst    mijn e-mailadres is veranderd