Petra Timmermans

Graag wil ik mij aan u voorstellen.

In 1988 ben ik als leerkracht gestart in het Speciaal Basisonderwijs in Zeist (was net daarvoor afgestudeerd als kleuterleidster), daarna heb ik mijn diploma gespecialiseerde leerkracht behaald en mijn diploma interne begeleiding.

Ik heb heel wat banen in het onderwijs gehad: in 2000 ben ik directeur op een openbare school in Geldermalsen geworden. Vier jaar later ben ik op de Toermalijn (SBO) in Zaltbommel gaan werken.

Van 2008 tot 2012 ben ik teamleider in het Voortgezet Speciaal Onderwijs in Den Bosch geweest.

Hoezo op zoek naar afwisseling? Maar dan blijkt toch dat als je wat ouder wordt, je de rust vindt. Ik werk nu met veel plezier op onze school, samen met een gedreven en enthousiast team.

Als ik vrij ben lees ik graag een boek, wandel vaak met de hond in het park en ga graag leuke dingen doen ( nu natuurlijk gemakkelijk om even op de fiets de stad in te gaan om te shoppen of het theater aan de Parade te bezoeken)

Loop gerust binnen en wellicht tot ziens op school!

Mandy Kommers

foto van Mandy Kommers.

 

Anneke Nieuwkoop

Ik ben Anneke Nieuwkoop en best al wel lang werkzaam in het onderwijs.

Sinds 2001 ben ik werkzaam op den Biekûrf. Voor die tijd heb ik gewerkt in Wijk en Aalburg, Almkerk, Oudheusden, Dussen,Vlijmen en Oudendijk.

Nog steeds vind ik het geweldig om met kinderen te werken. Daar komt nog bij dat ik dat mag doen op een hele fijne school, met leuke kinderen, zeer betrokken ouders en een enthousiast team. Samen met juf Armanda en juf Corinne runnen we de onderbouw en zo nodig geven we ook ondersteuning in de bovenbouw. In mijn vrije tijd tuinier ik graag, fiets, dans en knutsel en frutsel.

 

Corinne Post

Sinds december 2009 ben ik werkzaam op den Biekurf.

Na heel wat jaren in de commerciele branche te hebben gewerkt heb ik de overstap gemaakt naar het onderwijs.

En dat is een hele verstandige beslissing geweest!

Het blijft elke dag een feestje om aan de slag te gaan met kinderen.

Dit jaar werk ik ’s ochtends met de kinderen uit groep 3 en 4,  maar zo af en toe schuiven er ook wat kinderen uit de bovenbouw aan. De afwisseling maakt het juist zo leuk om te werken op den Biekurf.

Naast mijn (drukke) gezin van 4 zonen heb ik (soms) nog wel wat tijd om met mijn hond te wandelen, te sporten, lezen of een filmpje te kijken. En 1x keer in de week zing ik in een Popkoor.

Ilse Brekelmans

Ik ben Ilse Brekelmans en sinds augustus 2014 werkzaam als leerkracht op deze school. Hiervoor heb ik al 5 jaren gewerkt op verschillende scholen. In deze jaren heb ik in verschillende groepen gewerkt en dat vind ik ook zo ontzettend leuk. Ik heb niet echt een voorkeur voor een bepaalde groep. Het maakt het natuurlijk extra leuk dat ik dit jaar 4 verschillende jaargroepen in 1 groep heb zitten. De kinderen kunnen zo ook echt van elkaar en met elkaar leren. Voor mij is het een hele uitdaging om de kinderen voldoende te kunnen gaan begeleiden en instructie te geven waar het nodig is. De kinderen gaan werken met de tablets en dat is een goed hulpmiddel om mij te ondersteunen in het geven van goede instructie en het geven van directe feedback.

 

Daarnaast ben ik sinds schooljaar 2016-2017 IB’er op onze school.

Jonna Bouwman foto van Jonna Bouwman.

Mijn naam is Jonna Bouwman. Ik werk op den Biekûrf in groep 6, 7 en 8. Dat vind ik erg leuk! Het is heerlijk om de leerlingen van de bovenbouw te begeleiden, op hun eigen niveau, en hen bagage mee te kunnen geven voor hun verdere ontwikkeling. Ik vind het belangrijk dat de leerlingen bewust zijn van hun eigen schoolontwikkelingen en maak hen eigenaar en verantwoordelijk om hun (leer)doelen te verwezenlijken. We werken in de klas met tablets voor taal, rekenen en spelling. Een hele mooie adaptieve en fijne manier van werken! Ik sta op dinsdag, woensdag (om de week) en donderdag voor de klas.

 

Joyce Stassen

Ik ben Joyce Stassen, 42 jaar en woon in Poederoijen. Daar woon ik samen met Vincent en onze 2 honden Bobbie en Boaz.foto van Joyce Stassen. Ik ben geboren in Maastricht en woon sinds 11 jaar in deze mooie omgeving. Ik vind het heerlijk om met de honden in de uiterwaarden te wandelen. Verder hou ik ervan om lekker creatief bezig te zijn en schilder ik af en toe. Sinds januari 2018 ben ik hier werkzaam als onderwijsassistente. Voordat ik hier kwam werken heb ik 3 jaar als intercedente gewerkt en 10 jaar als leerkracht/ib-er gewerkt. In Limburg heb ik 5 jaar lesgegeven aan (meervoudig) gehandicapte kinderen en daarna 5 jaar gewerkt op SBO De Toermalijn in Zaltbommel.Na 3 jaar in het bedrijfsleven te hebben gewerkt ging ik tóch het onderwijs, maar vooral de kinderen missen en besloot ik de stap terug naar het onderwijs te maken. Inmiddels werk ik hier nu alweer 5 maanden met veel plezier als ondersteuning in verschillende groepen en heb het erg naar mijn zin!