Marloes van der Meijden

Ik ben Marloes van der Meijden. Sinds 2008 ben ik werkzaam bij SOOLvA. Ik ben begonnen als leerkracht op de Henri Dunant en daarna ben ik op de Regenboog en de Almgaard terecht gekomen. Op de Almgaard ben ik blijven hangen en sinds 2016 daar ook directeur geworden. Ik houd van afwisseling en uitdaging in mijn werk, wat de combinatie van 2 scholen mooi maakt.

Naast mijn werk, tennis ik graag en doe ik graag leuke dingen met mijn vriend Marc en onze hond Bink.

Ik zal elke maandagmiddag, donderdag om de week en vrijdagmiddag op den Biekurf zijn, loop gerust eens binnen!

 

Mandy Kommers

 

Anneke Nieuwkoop

Ik ben Anneke Nieuwkoop en best al wel lang werkzaam in het onderwijs.

Sinds 2001 ben ik werkzaam op den Biekûrf. Voor die tijd heb ik gewerkt in Wijk en Aalburg, Almkerk, Oudheusden, Dussen,Vlijmen en Oudendijk.

Nog steeds vind ik het geweldig om met kinderen te werken. Daar komt nog bij dat ik dat mag doen op een hele fijne school, met leuke kinderen, zeer betrokken ouders en een enthousiast team. Samen met juf Armanda en juf Corinne runnen we de onderbouw en zo nodig geven we ook ondersteuning in de bovenbouw. In mijn vrije tijd tuinier ik graag, fiets, dans en knutsel en frutsel.

 

Jacco van der Vliet

Mijn naam is Jacco van der Vliet, vijfentwintig jaar en ik woon in het mooie Gorinchem. Enthousiast ben ik dit schooljaar gestart op Den Biekûrf waar ik de maandag en dinsdag (en enkele woensdagen) voor de onderbouwgroep sta. Vanaf 2016 ben ik werkzaam op de Almgaard in de middenbouwgroep. Ook dit jaar sta ik de donderdag en vrijdag weer met veel plezier voor deze groep in Almkerk.Tussendoor ben ik al sinds 2010 met veel passie actief als jeugdtrainer van de Gorkumse atletiekvereniging Typhoon. Naast de beloning om verschillende regionale en Nederlandse kampioenen te mogen trainen, ben ik in 2016 door de Atletiekunie genomineerd als ‘Leukste jeugdtrainer van Nederland’. Inmiddels ook alweer even actief als bestuurslid en in verschillende commissies. Tevens heb ik twee jaar op een kinderopvang gewerkt waar natuur, dieren en buiten zijn centraal staan.Tot slot een fervent bioscoop- en filmliefhebber en gedreven hardloper die graag tot rust komt tijdens het maken van zijn kilometers in de natuur!

 

Ilse Brekelmans

Ik ben Ilse Brekelmans en sinds augustus 2014 werkzaam als leerkracht op deze school. Hiervoor heb ik al 5 jaren gewerkt op verschillende scholen. In deze jaren heb ik in verschillende groepen gewerkt en dat vind ik ook zo ontzettend leuk. Ik heb niet echt een voorkeur voor een bepaalde groep. Het maakt het natuurlijk extra leuk dat ik dit jaar 4 verschillende jaargroepen in 1 groep heb zitten. De kinderen kunnen zo ook echt van elkaar en met elkaar leren. Voor mij is het een hele uitdaging om de kinderen voldoende te kunnen gaan begeleiden en instructie te geven waar het nodig is. De kinderen gaan werken met de tablets en dat is een goed hulpmiddel om mij te ondersteunen in het geven van goede instructie en het geven van directe feedback.

Daarnaast ben ik sinds schooljaar 2016-2017 IB’er op onze school.

Jonna Bouwman

Mijn naam is Jonna Bouwman. Ik werk op den Biekûrf in groep 6, 7 en 8. Dat vind ik erg leuk! Het is heerlijk om de leerlingen van de bovenbouw te begeleiden, op hun eigen niveau, en hen bagage mee te kunnen geven voor hun verdere ontwikkeling. Ik vind het belangrijk dat de leerlingen bewust zijn van hun eigen schoolontwikkelingen en maak hen eigenaar en verantwoordelijk om hun (leer)doelen te verwezenlijken. We werken in de klas met tablets voor taal, rekenen en spelling. Een hele mooie adaptieve en fijne manier van werken! Ik sta op dinsdag, woensdag (om de week) en donderdag voor de klas.

Joyce Stassen

Ik ben Joyce Stassen, 42 jaar en woon in Poederoijen. Daar woon ik samen met Vincent en onze 2 honden Bobbie en Boaz. Ik ben geboren in Maastricht en woon sinds 11 jaar in deze mooie omgeving. Ik vind het heerlijk om met de honden in de uiterwaarden te wandelen. Verder hou ik ervan om lekker creatief bezig te zijn en schilder ik af en toe. Sinds januari 2018 ben ik hier werkzaam als onderwijsassistente. Voordat ik hier kwam werken heb ik 3 jaar als intercedente gewerkt en 10 jaar als leerkracht/ib-er gewerkt. In Limburg heb ik 5 jaar lesgegeven aan (meervoudig) gehandicapte kinderen en daarna 5 jaar gewerkt op SBO De Toermalijn in Zaltbommel.Na 3 jaar in het bedrijfsleven te hebben gewerkt ging ik tóch het onderwijs, maar vooral de kinderen missen en besloot ik de stap terug naar het onderwijs te maken. Inmiddels werk ik hier nu alweer 5 maanden met veel plezier als ondersteuning in verschillende groepen en heb het erg naar mijn zin! 

Ronald Krijnen

Mijn naam is Ronald Krijnen, ik woon in Hank met mijn vriendin Rijan en ons zoontje Rens. Mijn hobby’s zijn wielrennen (doe het heel graag zelf en kijk er heel veel naar), ik bezoek graag de wedstrijden van Willem II en ga er graag op uit met mijn gezin!

Ik ben sinds dit schooljaar actief als onderwijsassistent op OBS Den Biekûrf en de OBS J. Henri Dunant in Wijk en Aalburg. Daarnaast volg ik de PABO en ik hoop uiteindelijk na het afronden van deze opleiding als leerkracht basisonderwijs aan de slag te gaan. De afgelopen 22 jaar heb ik in meerdere functies gewerkt bij Rabobank Altena. Een erg leuke tijd, maar door een reorganisatie verdween mijn baan. Ik wilde graag een hele andere kant op met mijn werk en na het nodige vrijwilligerswerk op de school van mijn zoontje, leek me een baan in het onderwijs een mooie stap! Ik ben daarom ook blij met de kans om op beide scholen als onderwijsassistent te mogen starten en veel te leren van mijn collega’s.

Willen jullie nog meer weten over mij? Ik hoor het graag natuurlijk! Ik ben dinsdag en vrijdag op deze super leuke school aanwezig!

 

Liesbeth van der Garde

Ik ben Liesbeth van der Garde, getrouwd en moeder van drie prachtige kinderen. Toen mijn kinderen geboren werden, heb ik mijn werk voor de klas stopgezet en ben ik fulltime moeder geworden. Nu mijn kinderen groter worden, wil ik toch weer “iets” gaan doen in het onderwijs. Ik word daarom de nieuwe onderwijsassistent op Den Biekurf.

 

 

 

Lauri Mommersteeg

Mijn naam is Lauri Mommersteeg.  Op dit moment ben ik de pabo aan het afronden. Voor de pabo heb ik de opleiding onderwijsassistent gedaan. Naast de pabo heb ik 2 jaar gewerkt in de kinderopvang. Sinds de zomervakantie ben ik gestart in groep 6, 7 en 8. Ik vind het super leuk dat ik samen met de kinderen aan de slag mag in de klas.

Ik woon in Heusden samen met mijn vriend. In het weekend sta ik op het voetbalveld en drink ik graag een drankje met mijn vriendinnen.

Ik heb ontzettend veel zin in het aankomende schooljaar.