Tussen Schoolse Opvang (TSO)

Dagelijks, behalve op woensdag, kunnen de kinderen op school gebruik maken van de TSO.

Vaste overblijfkrachten zorgen ervoor dat het eten, spelen gezellig en verantwoord verloopt.

Onze overblijfcoördinator is Elsbeth Flipsen. Zij verzorgt de registratie, administratie en declaratie door middel van TSO-ASSISTENT, een online systeem. Bij haar kunt u terecht voor informatie en vragen. Zij is te bereiken via overblijfdenbiekurf@gmail.com en/of 06 51463856.

De school is blij dat het overblijven veilig en verantwoord verloopt.

Om gebruik te kunnen maken van de TSO dient u zich éénmalig te registreren. U heeft hiervoor het BRINnumer en een registratiecode nodig. Deze kunt u opvragen bij de overblijfcoördinator. Na registratie ontvangt u direct uw inloggegevens en wachtwoord. Vervolgens kunt u inloggen en overblijfmomenten reserveren. Wij adviseren u te regeistreren, ook als u niet direct gebruik wenst te maken van de TSO. Het is dan mogelijk om in noodgevallen snel  te reserveren.

Reserveren en annuleren kan voor het gehele schooljaar  vanaf de laatste week van de zomervakantie  tot uiterlijk 10.00 uur op de dag zelf. Bijtijds geannuleerde TSO hoeft niet betaald te worden. De kosten per overblijfmoment zijn € 2.00. Betaling vindt achteraf plaats via automatische incasso. U ontvangt maandelijks per email een specificatie van de gemaakte kosten.

De kinderen dienen zelf een lunchpakket mee te nemen. ’s Ochtends kan broodtrommel en drinkbeker (voorzien van naam) in de koelkast geplaatst worden. Tussen de middag melden de kinderen zich eerst bij de TSO-medewerker en gaan dan gezamenlijk eten aan de tafels in de hal. Als het weer het toe laat, gaan ze daarna buiten spelen.

Om te registreren klikt u op onderstaande button of ga naar www.tso-assistent.net.

TSO-ASSISTENT